Het Learning Lab in de picture!

Arbeidsmarktregio Helmond-De Peel maakt een serie filmpjes waarmee ze willen laten zien wat er allemaal gebeurt in deze regio. Natuurlijk kan het Learning Lab in zo’n reeks niet ontbreken. In het filmpje dat ze bij ons gemaakt hebben, zie je hoe het Learning Lab bijdraagt aan de ontwikkeling van de regio en hoe studenten en professionals samenwerken aan innovatieve projecten en daarbij hun vaardigheden ontwikkelen. Dat wil je natuurlijk niet missen, dus kijk snel mee!

We zijn trots op de bijdrage die we leveren aan de regio

Arbeidsmarktregio Helmond-De Peel is onderdeel van de internationale economische topregio Brainport en heeft tegelijkertijd een uniek eigen karakter. De samenwerking tussen partners en regiogemeenten verhoogt kansen voor inwoners en werkgevers op het gebied van arbeidsmarkt- en onderwijsvraagstukken anno nu. Samen aanpakken en samen doen is kenmerkend voor de regio.

Arbeidsmarktregio Helmond-De Peel is een samenwerkingsverband van onder meer Gemeente Asten, Gemeente Deurne, Gemeente Geldrop-Mierlo, Gemeente Gemert-Bakel, Gemeente Helmond, Gemeente Laarbeek en Gemeente Someren en de samenwerkende partners UWV, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), ROC Ter AA, Senzer, VNO-NCW, FNV, CNV.

Gerelateerde artikelen